Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

STARS WAY --- ΑΝΑΔΡΟΜΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΜΑ

 
 
    Όταν ένας πλανήτης στο γενέθλιο ωροσκόπιο είναι ανάδρομος, η ενέργειά του στρέφεται προς τα μέσα, γίνεται πιο υποκειμενική κι εκδηλώνεται πιο αργά στον εξωτερικό κόσμο, επειδή το άτομο με τον ανάδρομο πλανήτη τείνει να σκέφτεται πιο βαθιά και πιο προσωπικά σχετικά με την ενέργεια που αντιπροσωπεύει ο πλανήτης. 

   Όσο περισσότερους ανάδρομους πλανήτες έχει στο γενέθλιο ωροσκόπιό του ένα άτομο τόσο περισσότερα είναι τα καρμικά γεγονότα που έχει ν΄αντιμετωπίσει στην ζωή του. Άτομα χωρίς ανάδρομους πλανήτες στο ωροσκόπιό τους , είναι πιο ελεύθερα στις επιλογές τους με την έννοια ότι δεν έχουν ν΄αντιμετωπίσουν δύσκολα γεγονότα που θα παρεμποδίσουν τις επιθυμίες τους. 

  Στην καρμική αστρολογία λέγεται ότι το άτομο με ανάδρομους πλανήτες την στιγμή της γέννησής του συνδέεται με μία, ή περισσότερες περασμένες ζωές του και φέρνει αναμνήσεις από προηγούμενες ζωές μέσα στην παρούσα ενσάρκωση.  Οι εσωτερικές προσωπικές του μνήμες μπορεί να είναι  έντονες  και πιο σημαντικές απο την τρέχουσα ζωή του και να ξαναζεί εμπειρίες που σχετίζονται με την επιρροή του συγκεκριμένου πλανήτη. Γίνεται υποκειμενικό, οι άλλοι μπορεί να μην το καταλαβαίνουν και μπορεί να διατηρεί μια στάση "ξένου" προς το περιβάλλον του, ή εσωστρέφειας.
Ο σκοπός της ζωής του είναι να επαναφέρει μισοτελειωμένες καταστάσεις προηγούμενων ζωών -που έγιναν λάθη ή παραλείψεις,- για συνειδητοποίηση, επανεκτίμηση, διόρθωση και συνέχιση μέσα απο δυνατά καρμικά μαθήματα και αγώνα για την επιβίωση του σώματος και της ψυχής.


  Μεγάλη πνευματική ανάπτυξη μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσα από το ξεπέρασμα των δυσκολιών των ανάδρομων πλανητών σ΄ένα γενέθλιο αστρολογικό χάρτη, όταν οι πνευματικές  αξίες κυριαρχήσουν στις πράξεις. Ένα ρητό της αστρολογίας λέει ότι " ο σοφός κυβερνάει τ΄άστρα του", και δηλώνει την δυνατότητα που έχει το ανθρώπινο πνεύμα να λάβει γνώση της ανώτερης αλήθειας και να ορίσει την ζωή του με την πνευματική διαχρονική δράση που απελευθερώνει την ψυχή απο τους νόμους του κάρμα.


Ρία Σπανού.

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου