Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Ο κόσμος που ξέραμε έχει αλλάξει και δεν υπάρχει επιστροφή – 6 προβλέψεις για το κοντινό μέλλον

2


Ακριβώς πριν από τέσσερα χρόνια, περάσαμε μια πύλη προς το άγνωστο. Βρισκόμαστε σε ένα μέρος όπου η ανθρώπινη συνείδηση δεν υπήρξε ποτέ. Υπήρξαν αμφισβητίες και σκεπτικιστές σχετικά με τη διαδικασία της αφύπνισης, αλλά η αφύπνιση είναι εδώ … και τώρα δεν υπάρχει γυρισμός. Η νέα ενέργεια τους αγκαλιάζει όλους, διάχυτη και αναμφισβήτητη, ακόμη και αυτούς που την αρνούνται. Σε καμία άλλη στιγμή στην ιστορία αυτού του πλανήτη, η ανθρώπινη συνείδηση δεν είχε εξυψωθεί όσο τώρα. Η Γη και οι κάτοικοί της είναι πλέον σε πορεία για να αλλάξουν την φύση των ανθρώπινων πληθυσμών σε τέτοιο βαθμό, που οι κοινωνίες θα είναι αγνώριστες σε λιγότερο από 50 χρόνια και δεν υπάρχει απολύτως κανένας και τίποτα που να μπορεί να το σταματήσει.
Φανταστείτε η ίδια μελωδία να παίζει στο ραδιόφωνο σας για ολόκληρη την ζωή σας. Κάτι ανάλογο συμβαίνει στην Γη. Η Γη έχει συνηθίσει και προσαρμοστεί στην ίδια μελωδία τα τελευταία 300.000 χρόνια. Ίδια συχνότητα με ελάχιστη ή καμία αλλαγή, μέχρι τώρα.
Σε αντίθεση με αυτά που λένε τα βιβλία της ιστορίας μας, έχουν υπάρξει πολλοί προηγμένοι πολιτισμοί στην Γη πριν από εμάς και όλοι τους έχουν αποτύχει. Απέτυχαν, διότι η πνευματική σκέψη δεν μπορούσε να συμβαδίσει με την προηγμένη τεχνολογία. Δεν κατάφεραν να αναγνωρίσουν ότι η φύση και η ίδια η ζωή είναι αγαθοεργές. Δεν ήταν σε θέση να νιώσουν την αληθινή ανθρώπινη σύνδεση με την δημιουργική πηγή. Αυτό έχει αλλάξει και αλλάζει.
Που είμαστε τώρα;
Η ανθρωπότητα έχει διανύσει πολύ δρόμο από την απώλεια της συλλογικής ταυτότητας, στην ανάπτυξη της ατομικότητας μέσα στην τρίτη διάσταση. Η τρίτη διάσταση είναι η μόνη διάσταση που υποφέρει από την ψευδαίσθηση του διαχωρισμού από το Πνεύμα. Είναι ένα από τα λίγα μέρη όπου οι ψυχές έρχονται για να βιώσουν τον αθεϊσμό, αφού δεν είναι δυνατόν να βιωθεί σε υψηλότερες διαστάσεις. Η τρίτη διάσταση δονείται σε μία συχνότητα που δημιουργεί την ψευδαίσθηση του διαχωρισμού τόσο έντονα, ώστε να είναι τεράστια πρόκληση για εκείνους που προσπαθούν να αυξήσουν τη συχνότητα της δόνησής τους. Οι άνθρωποι στην τρίτη διάσταση επικεντρώνονται στην θνησιμότητα τους, στην ανάγκη τους να ζευγαρώσουν, στην κατοχή υλικών πραγμάτων, στον έλεγχο και στην την απόκτηση προσωπικής δύναμης και εξουσίας πάνω στους άλλους.
Επί του παρόντος, η ανθρωπότητα εξακολουθεί να διανύει μια μεταβατική περίοδο προς την 5-διάστατη πραγματικότητα, η οποία μπορεί να ευθύνεται για πολλές επιταχυνόμενες αλλαγές. Είναι η περίοδος των μαθημάτων για την ένταξη. Είναι η πιο έντονη περίοδος, σε όλα τα επίπεδα, κυρίως στην καλλιέργεια της ανάπτυξης του πραγματικού εαυτού μας. Μαθαίνουμε ποιοι πραγματικά είμαστε.
Ο εγωιστικός νους περνάει μια δύσκολη στιγμή γιατί πρέπει να εγκαταλείψει τις προσδοκίες σε συγκεκριμένα αποτελέσματα. Ενώ όλοι διψάμε για αλλαγή, φοβόμαστε το άγνωστο. Το εγώ θέλει να έχει τον έλεγχο, και η ταχεία αλλαγή απαιτεί την απελευθέρωση του και την εστίαση της προσοχής στην παρούσα στιγμή, που είναι πολύ δύσκολο για τους ανθρώπους. Οι περισσότεροι δεν θέλουν να περπατήσουν έξω από την ζώνη ασφαλείας τους. Φέτος, δεν θα έχουν άλλη επιλογή.
Που πάμε;
Κάπου όμορφα, αλλά η ταχύτητα με την οποία θα φτάσουμε εκεί εξαρτάται από το πόσο γρήγορα η ανθρωπότητα μπορεί να εξελίξει την προοπτική της. Τα επόμενα χρόνια, ιδιαίτερα το 2016, 2017 και 2018 θα ωθηθεί ογκομετρικά η επίγνωση, η υπερσυνειδητότητα, η επανένταξη της ταυτότητας της ομάδας, αλλά χωρίς απώλεια της ταυτότητας του εγώ. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που συμβάλλουν σε αυτήν την διαδικασία είτε συνειδητά ή ασυνείδητα. Αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα εκατομμύρια ανθρώπων που θα ενταχθούν στην νέα συχνότητα μέσα στα επόμενα λίγα χρόνια. Τα προηγούμενα χρόνια η διαδικασία της αφύπνισης μπορεί να κρατούσε και δεκαετίες, αλλά το νέο κύμα θα αφυπνιστεί μέσα σε λίγους μήνες ή και μέρες. Θα είναι μια viral αφύπνιση που θα εξαπλωθεί στους ανθρώπους τόσο γρήγορα που θα γίνει γνωστή ως τηλεπαθητική διαδικασία αφύπνισης. Ναι, θα είναι τεράστια. Πόσο τεράστια? Χάος. Το χάος που έρχεται θα είναι η έναρξη.
Οι σκοτεινές ενέργειες του πλανήτη έχουν ήδη χάσει τη δύναμή τους στη διατήρηση αρνητικά προσανατολισμένων συνειδήσεων. Ωστόσο, το σκοτεινό, δεν είναι ώριμο ή ευφυές και θα δημιουργήσει την διάλυσή του. Το σκοτάδι δεν μπορεί να γνωρίσει το φως. Μπορεί μόνο να το φανταστεί. Αν νομίζετε ότι τα πράγματα δεν μπορούν να γίνουν χειρότερα, η σκοτεινή ενέργεια μπορεί να σας εκπλήξει. Θα βάλει την έκτη ταχύτητα, φέρνοντας το φόβο, την τρομοκρατία, τον πόλεμο, τον θυμό, το άγχος και όλα αυτά σε επίπεδα που πιθανόν να μην έχετε δει στην ζωή σας. Τα χειρότερα πράγματα που μπορούν να σκεφτούν έρχονται στον δρόμο μας, αλλά δεν ξέρουν ότι εμείς έχουμε πάρει άλλο δρόμο. Παρ ‘όλα αυτά, η οικονομική κατάρρευση, ένα δραματικό τρομοκρατικό γεγονός, ένας μεγάλος πόλεμος και ακόμη και τεράστιες φυσικές καταστροφές μπορεί να συμβούν.
Ήδη υπάρχουν προγραμματισμένες τρομοκρατικές επιθέσεις για το 2016 και μερικές θα είναι πολύνεκρες. Ωστόσο, συνεχίζοντας να μεταδίδουμε περισσότερο φως σε πολλά από αυτά τα γεγονότα το χρονοδιάγραμμα αλλάζει. Ό,τι έχει σχεδιαστεί μπορεί να γίνει, μπορεί και να μην γίνει. Υπάρχουν μόνο πιθανότητες και εσύ αποφασίζεις αν θα εκδηλωθούν στην πραγματικότητά σου.
Αυτό που έρχεται έχει σχεδιαστεί ειδικά για να μας κάνει να αμφιβάλουμε για την πνευματική μας και συναισθηματική μας νοημοσύνη και να μας κάνει να αμφισβητήσουμε το πού βαδίζουμε ως πλανήτης. Θα προσπαθήσουν και θα αποτύχουν. Αλλά εν τω μεταξύ, θα δούμε πράγματα που μπορεί να μας κάνουν να νιώσουμε άβολα, ανάλογα με την προοπτική που έχουμε. Πρόκειται για την την χειραγώγηση μας, για να αποκτήσουν πλεονεκτικό σημείο στο συναίσθημά μας. Πώς μπορούμε να μάθουμε και να αναπτυχθούμε μέσα από αυτές τις καταστάσεις; Πώς μπορούμε να ευθυγραμμιστούμε ξανά μετά από αυτά τα γεγονότα; Μπορούμε να μείνετε γαλήνιοι στη μέση του χάους ή μπορούμε να βουτήξουμε με το κεφάλι στο κέντρο του, τυφλοί σαν νυχτερίδες, αντίδραση τώρα, ερωτήσεις αργότερα. Έχουμε την επιλογή να είμαστε σε οποιαδήποτε θέση, αλλά πρέπει να καταστεί απολύτως σαφές ότι το επίπεδο της συνείδησης τώρα στον πλανήτη δεν πρόκειται να επηρεαστεί από οποιαδήποτε προσπάθεια. Είναι εδώ για να μείνει. Έτσι ευχαριστήστε την σκοτεινή ενέργεια για την δουλειά που έκανε, δώστε της ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη και κάθε φορά που ενεργοποιεί τις χαμηλότερες συχνότητες, στείλτε της ένα μήνυμα «όχι σήμερα».
ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Καθώς αυξάνεται η δόνηση, η αντίληψη του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος θα είναι πιο ρευστή, μαζί με τη δυνατότητα σύνδεσης και διάδρασης με πολυδιάστατες πραγματικότητες. Θα υπάρξει μια αυξημένη επιθυμία για ενότητα, ειρήνη και αγάπη άνευ όρων, σε αντίθεση με την ψευδαίσθηση του διαχωρισμού και της διαίρεσης μεταξύ των ανθρώπων και της φύσης. Το ποσοστό των ανθρώπων που δονούνται σε υψηλότερη συχνότητα θα αυξηθεί και ως εκ τούτου πολλοί θα βρεθούν αντιμέτωποι με προσωπικά ζητήματα με πολύ πιο γρήγορο και έντονο τρόπο.
1) Μετασχηματιστική Βιολογία
Γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα και δηλητήρια γεμίζουν με τεχνητές χημικές ουσίες και επικίνδυνα συντηρητικά ολόκληρο τον κόσμο. Έχουν φέρει την αρρώστια σε όλα τα έμβια όντα της Γης. Κι όμως, αυτά τα τρόφιμα και η παραγωγή τους είχαν ένα ρόλο στην αφύπνιση του ανθρώπινου μυαλού και σώματος. Οι δονήσεις τους δεν μπορούν να υπάρξουν στην διάσταση που οι άνθρωποι θα κατοικούν σύντομα. Δεν θα αισθάνεστε όμορφα όταν τα τρώτε και απλά θα τα αποφεύγετε. Κι έτσι θα αρχίσουν να εξαφανίζονται. Εμείς, θα αρχίσουμε να μαθαίνουμε πώς να θεραπεύουμε οποιαδήποτε κατάσταση στο σώμα μας, όσο το έμφυτο εσωτερικό μας σώμα μεγαλώνει και αρχίζει να συνδέεται με την υπερσυνειδητότητα. Αυτό θα αρχίσει με πόνο για πολλούς και η μετατόπιση των συχνοτήτων θα σας δώσει τη δυνατότητα να ευθυγραμμιστείτε καλύτερα με την κυτταρική σας δομή. Θα είναι έμφυτο. Δεν θα χρειάζεται να το μάθουμε ή να αποκτήσουμε πληροφορίες από κάπου. Απλά θα είναι εκεί και εμείς θα αναρωτιόμαστε από πού προήλθε. Η υγεία θα είναι παρούσα όταν συγχρονιστούμε με τις επουλωτικές συχνότητες. Στον επόμενο αιώνα οι άνθρωποι θα ζουν πολύ πέρα ​​από τα 150 χρόνια. Μόλις το ανθρώπινο DNA αρχίσει να λειτουργεί με όλες του τις δυνατότητες (τώρα είναι στο 30%), θα μεταμορφώσει το ανθρώπινο σώμα.
2) Οι κυβερνήσεις της Παλαιάς Ενέργειας θα πάψουν να υπάρχουν
Η ανθρώπινη συνείδηση ​​θα αλλάξει για πάντα την πολιτική. Εάν οι κυβερνήσεις δεν ευθυγραμμιστούν με την νέα ενέργεια, δεν θα εκλέγονται και δεν θα έχουν εξουσία. Οι κυβερνήσεις έχουν τον πιο σημαντικό ρόλο στην αφύπνιση του κόσμου. Μέσα από την συνεχή ανάγκη τους για τον έλεγχο του πληθυσμού και την ροή του χρήματος, επιμένουν σε πολέμους, όχι για την ειρήνη, αλλά για το κέρδος. Η παράδοση των εν λόγω κερδών πάει πάντα σε μία μη-κυβερνητική ελίτ που δεν λογοδοτεί σε κανέναν. Παίζουν αυτόν τον σκοτεινό ρόλο, έτσι ώστε η πλειοψηφία των ανθρώπων να μπορέσει να ξυπνήσει και να προχωρήσει σε άλλες δονητικές σφαίρες. Κάνανε καλά την δουλειά τους και ο χρόνος τους έχει πλέον λήξει. Οι άνθρωποι έχουν τώρα αφυπνιστεί στην πραγματικότητα της σκοτεινής πλευράς που τους ξεγέλαγε για τόσα πολλά χρόνια. Παίξανε τόσο καλά τον ρόλο αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι ήταν πεπεισμένοι ότι οι κυβερνήσεις ενεργούν προς το καλύτερο συμφέρον τους. Όταν η παλαιά ενέργεια συναντήσει την νέα, η παλιά θα χάσει και όχι απαραίτητα σε φυσική σύγκρουση, αλλά συναισθηματική και πνευματική. Οι συμμαχίες θα αλλάξουν. Θα έρθει μια μέρα, όπου οι Μουσουλμάνοι και οι Εβραίοι θα συντάσσονται για την καταπολέμηση κοινών εχθρών. Βόρεια Κορέα και Νότια Κορέα θα ενοποιηθούν προς το συμφέρον των πληθυσμών τους. Θα υπάρξει μια μεγάλη μάχη του φωτός και του σκότους και το σκοτάδι θα χάσει. Αυτό το χρονοδιάγραμμα δεν είναι πλέον μια δυνατότητα. Είναι μια βεβαιότητα.
3) Οι νεότερες γενιές μεταφέρουν την περισσότερη Σοφία
Πάνε οι μέρες που οι άνθρωποι πιστεύαν ότι όσο πιο ηλικιωμένος είσαι, τόσο πιο σοφός είσαι. Οι νεότερες γενιές διαψεύδουν αυτήν την έννοια και έχουν δίκιο. Τα παιδιά που γεννιούνται αυτή τη στιγμή θα διδάξουν στους γονείς τους πράγματα που πολλοί δεν μπορούν να φανταστούν. Είναι “καλωδιωμένα” στην έμφυτη νοημοσύνη και στην σοφία και το DNA τους εμπεριέχει βελτιωμένες δυνατότητες με αυξημένες συχνότητες μεταδόσεις που δεν ήταν δυνατό για τις παλαιότερες γενιές. Πριν από την ηλικία των δέκα, θα ξέρουν ποιοι είναι, από πού ήρθαν στην προηγούμενη ζωή τους και γιατί είναι εδώ. Αν η ιδεολογία των γονιών τους, τα ήθη, η θρησκεία, κ.λπ., έρθουν σε σύγκρουση με τα δικά τους, θα τα απορρίψουν σε πολύ νεαρή ηλικία. Θα έρθουν με ακεραιότητα και θα γνωρίζουν τον σκοπό τους, κάτι που ήταν σχεδόν αδύνατο για τους ανθρώπους στην παλαιά ενέργεια. Θα μετατρέψουμε τη βιομηχανία του θεάματος και κάθε άλλη βιομηχανία σε θετική επίδραση στην ανθρώπινη συνείδηση. Και θα το κάνουν εύκολα παρόλο τον ανταγωνισμό που θα συναντήσουν από τις παλαιότερες γενιές που θα θέλουν να κρατήσουν τα πράγματα όπως είναι. Πάντα λέγαμε ότι τα παιδιά θα αλλάξουν τον κόσμο και τώρα είναι η στιγμή που θα το κάνουν. Πολλά από αυτά τα παιδιά έχουν ήδη γεννηθεί και θα τα αναγνωρίσετε, όταν έρθει η ώρα. Μερικά από αυτά τα παιδιά που θα γεννηθούν από ορισμένους από εσάς που διαβάζετε τώρα αυτό.
4) Ανοχή
Η ανοχή είναι ίσως ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά που θα έχουν, αυτοί που επιθυμούν να διατηρήσουν μια υψηλότερη συχνότητα. Παίξτε το παλιό ενεργειακό παιχνίδι με ένα χαμόγελο. Μην επιβάλλετε τις απόψεις σας σε αυτούς που είναι ανέτοιμοι να τις αποδεχθούν. Αφήστε τους άλλους να αναπτυχθούν με όποιο τρόπο αυτοί χρειάζονται. Δεν υπάρχει μόνο ο δικός σου τρόπος για να βρει κάποιος τον Θεό και ο Θεός δεν κρίνει. Στην πραγματικότητα, υπάρχει ένας πολύ απλός τρόπος για να καταλάβετε πόσο ευγενές είναι ένα θρησκευτικό δόγμα. Τι λένε τα βιβλία τους; Ο Θεός κρίνει; Μήπως ενθαρρύνει πράξεις βίας προς αλλόθρησκους; Εκεί θα βρείτε την αλήθεια. Ο Θεός δεν κρίνει, ποτέ! Αλλά πρέπει να επιτρέψουμε σε όλους να βιώσουν την πορεία τους. Να έχουμε μεγαλύτερη ανοχή των θρησκευτικών απόψεων ή οποιαδήποτε απόψεων δεν συμφωνούν με την δική μας. Βρισκόμαστε σε έναν πλανήτη ελεύθερης βούλησης. Πάνω απ ‘όλα, αγαπάμε αυτούς που έρχονται σε αντίθεση με μας περισσότερο. Είναι δάσκαλοι όπως είμαστε εμείς για αυτούς.
5) Γαλαξιακή συνείδηση ​​και εξωγήινη ζωή
Εξωγήινη ζωή υπάρχει και σύντομα ο πληθυσμός της Γης θα το γνωρίζει. Υπάρχει σε τέτοια αφθονία που και να θέλαμε δεν θα μπορούσαμε να εκτιμήσουμε τον πληθυσμό τους στον πλανήτη Γη. Εξωγήινα όντα βρίσκονται παντού γύρω μας. Στο εσωτερικό της γης, στην επιφάνεια και την περίμετρο της Γης, ο πληθυσμός των εξωγήινων όντων είναι μεγαλύτερος από τον πληθυσμό των ανθρώπων. Πολύ σύντομα η γαλαξιακή συνείδηση ​​θα ενσωματωθεί στις κοινωνίες μας. Θα καταλάβουμε γιατί η πλειοψηφία αυτών απλά παρατηρούν και δεν παρεμβαίνουν στην ζωή μας. Θα ξαναανακαλύψουμε την αληθινή ιστορία μας και θα θυμηθούμε ότι οι αλληλεπιδράσεις μας με εξωγήινες ζωές εκτείνονται εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια πριν. Πριν από το έτος 2020, είναι αναπόφευκτο και ολόκληρος ο πλανήτης θα ξέρει ότι υπάρχουν.
6) Συνειδητοποίηση της αιώνιας φύσης της ύπαρξής μας
Είμαστε αθάνατοι μέσα σε ένα φυσικό σκάφος, το οποίο αποφασίσαμε ότι είναι θνητό. Το φυσική σκάφος μας δεν χρειάζεται να πεθάνει, αλλά έχουμε πιστέψει ότι πεθαίνει, κι έτσι πεθαίνει. Υπάρχει μια ισορροπία ευημερίας που είναι βέβαιη για όλους μας. Έχουμε όλοι έναν κοινό πόνο και μέρος της διαδικασίας της ολοκλήρωσης μας είναι η κατανόηση του γιατί υπάρχει. Θα γνωρίσουμε την αιώνια φύση της ύπαρξής μας και θα απολαύσουμε την ζωή μας, ξένοιαστοι και γαλήνιοι. Δεν θα ήταν μια υπέροχη στιγμή όταν η ανθρωπότητα μπορεί να υπάρχει απλά χωρίς να προσπαθεί συνέχεια για κάτι;
Στην πραγματικότητα δεν ξέρουμε τι είμαστε, πόσο υπέροχοι είμαστε και πόση δύναμη έχουμε. Πολύ λίγα όντα επιλέγουν να βρεθούν στον πλανήτη Γη, επειδή είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι στον κόσμο. Μόνο οι μεγάλοι δάσκαλοι μπορούν να ζήσουν στον πλανήτη Γη. Είστε ένας από αυτούς και είστε έτοιμοι να μάθετε το γιατί.
Φίλοι μου, να είστε γαλήνιοι αυτή την χρονιά. Ελάτε να ενωθούμε, να προσθέσουμε τις δυνάμεις μας και να δείξουμε στους εξουσιαστές μας ποια είναι η πραγματική δύναμη. Ελάτε να τους δείξουμε τι μπορεί να κάνει η αγάπη.
Μετάφραση Αγγελίνα Αγγελακοπούλου
Michael Forrester
My Science Academy
Από το spiritscience.gr
Photo Credit: AbrarKhan123

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου