Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

STARS WAY---Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 6-5-2016




  Η Νέα Σελήνη  γίνεται στις 6 Μαίου στην 16ο40΄ του Ταυρου σε όψη μεγάλου τριγώνου με τον Δία και τον Πλούτωνα. 

  Επηρεάζει περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού,Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους και ευνοεί ιδιαίτερα Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους.

Είναι μια πολύ θετική νέα σελήνη που ευνοεί τα καινούργια ξεκινήματα ,ή κάποια αναβάθμιση της ζωής στον επαγγελματικό, οικονομικό, ή αισθηματικό τομέα και δίνει σταθερότητα και διάρκεια. Μπορεί να δεχτείτε νέες προτάσεις για την βελτίωση της ζωής σας σε κάποιο ενεργό τομέα της, ή να κάνετε σοβαρά σχέδια με πρακτικό και συγκροτημένο πνεύμα για μελλοντικούς στόχους. Υπάρχει μια αυξητική τάση που μπορεί να είναι μια νέα πηγή εσόδων, ή το άνοιγμα ενός καινούργιου υποσχόμενου ορίζοντα που θα προσφέρει ανανεωμένες προοπτικές ζωής και αίσθημα ασφάλειας τόσο στον οικονομικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα.


Το γεγονός όμως ότι οι πλανήτες Πλούτωνας, Κρόνος, Δίας  Άρης, και Ερμής βρίσκονται σε ανάδρομη πορεία, μπορει να σας ωθήσει να επαναξετάσετε τις αποφάσεις σας λίγο αργότερα, ή να  επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας, ή απλά να μην "τρέχουν" τα πράγματα όπως ακριβώς τα σχεδιάζετε απο εμπόδια ή καθυστερήσεις, ή παραλείψεις. Μην απογοητεύεστε. Η συμβουλή της αστρολογίας είναι να βεβαιωθείτε πρώτα καλά γι αυτό που θέλετε αφου  εξετάσετε λεπτομερώς με πρακτικό πνεύμα, ψυχραιμία και λογική, όλες τις πλευρές του ζητήματος που σας απασχολεί κι έπειτα να δράσετε χωρίς ανυπομονησία για το αποτέλεσμα.
Οι ανάδρομοι πλανήτες επηρεάζουν περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς.

Ρία Σπανού
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου