Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ ΤΟΥ ΤΡΙΜΗΝΟΥ Γράφει η Ευαγγελία Αθανασοπούλου





ΛΕΩΝ:  ΑΠΟ 23/7 ΕΩΣ 22/8
ΑΥΓΟΥΣΤΟ: Αυτό το μήνα και συγκεκριμένα από 9/8 τα ξημερώματα και μέχρι το τέλος αυτού και όχι μόνον, ο Ήλιος σας κάνει σύνοδο με τον ‘Αρη και η δράση σας ενεργοποιείται με αποτέλεσμα να μπορείτε να διεκδικήσετε το μερίδιο της πίτας που σας αντιστοιχεί ,αισθανόμενοι σίγουροι για τον εαυτό σας και γεμάτοι αυτοπεποίθηση με πυγμή και σθένος. Κάθε δράση ωστόσο φέρνει την αντίδρασή της που για σας στην περίπτωση αυτή θα είναι η σωματική κούραση και μια δυσκολία χαλάρωσης και αυτοσυγκέντρωσης.
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ: Μέχρι και τις 24/9 η δράση σας παραμένει σε ακμή και παράλληλα οι ώρες του ύπνου σας λίγες, αλλά η ηθική σας ικανοποίηση είναι σε πολύ καλό επίπεδο γι’ αυτά που έχετε διεκδικήσει και κερδίσει. Οπότε από τις 18/9 και μετά που συνεχίζει ο Κρόνος το ταξίδι του στον Τοξότη επιβεβαιώνει την υπεύθυνη και συνεπή προσπάθειά σας προς επίτευξη των στόχων σας.
ΟΚΤΩΒΡΙΟ: Αν ‘’ επιβιώσετε’’ από την μερική ηλιακή έκλειψη στις 13/9 που θα συντελεστεί στο ζώδιο της Παρθένου, που θα επηρεάσει το 12ο ηλιακό σας σπίτι και θα βγάλει στην επιφάνεια πολλά κρυμμένα μυστικά και υποθέσεις και συγχρόνως θα παρέλθετε και την ολική σεληνιακή έκλειψη στις 28/9 που θα συντελεστεί στον Κριό και θα επηρεάσει το 5ο ηλιακό σας σπίτι, κάνοντάς σας να ξεκαθαρίσετε κάθε είδους τοξική σχέση που σας είχε ενοχλήσει και επηρεάσει αρνητικά, τότε πλέον μπορείτε άφοβα να προχωρήσετε προς διευθέτηση παντός τύπου υποχρεώσεων κυρίως οικονομικών και ν’ αφήσετε χώρο να εισέλθει στη ζωή σας μια πιο εποικοδομητική και ουσιαστική σχέση από τις 8/10 και μετά.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: ΑΠΟ 23/8 ΕΩΣ 22/9
ΑΥΓΟΥΣΤΟ: Η διανόησή σας είναι σε πολύ ικανοποιητικό  επίπεδο και ευνοείστε και στην γρήγορη δημιουργική και εποικοδομητική σκέψη, αλλά  και σε όλα γενικά τα προσωπικά θέματα γιατί ο Δίας θα φτάσει στο δικό σας ζώδιο και θα του ανοίξετε την πόρτα από τις 11/8 και μετά. Απολαύστε λοιπόν με σύνεση τα δώρα που θα σας φέρει και εκμεταλλευτείτε την γενναιόδωρη και δοτική του διάθεση, με μια προσοχή όμως παραπάνω σε υπερβολές που μπορεί να φέρνει η υπεραισιοδοξία και η παραπανίσια χαλαρότητα.
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ: Από τις 18/9  δυσκολεύουν τα πράγματα με τις υποχρεώσεις σας κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο και συνειδητοποιείται πλέον ξεκάθαρα πως τελείωσαν ανεπιστρεπτί οι διακοπές σας για φέτος. Κάποιοι δε από σας θα προβείτε σε δεσμεύσεις μετά όρκων και γαμήλιων στεφανιών, αποφασισμένοι ν’ αντιμετωπίσετε τη ζωή σας πιο ώριμα, αναλαμβάνοντας  ευθύνες και υποχρεώσεις που θα σας βοηθήσουν ωστόσο στην περεταίρω θετική σας εξέλιξή.
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ: Σίγουρα και εσείς θα νιώσετε έντονα ακόμη τον απόηχο των δύο εκλείψεων του προηγούμενου μήνα, όπου η ηλιακή τοποθετούμενη στο 1ο ηλιακό σας σπίτι, θα επηρεάσει όλο σας το είναι και θα μπείτε σε πολλές αμφισβητήσεις και επανατοποθετήσεις στα πεπραγμένα σας, ενώ η σεληνιακή θα επηρεάσει το 6ο ηλιακό σας σπίτι και θα σας προβληματίσει πάνω σε θέματα που αφορούν στην υγεία σας και στην ποιότητα η μη των καθημερινών ενασχολήσεων σας με διάθεση να τροποποιήσετε και να βελτιώσετε ότι δεν σας ευνοεί και δεν ωφελεί την υγεία και την πνευματική σας ισορροπία και έτσι από τις 8/10 και μετά θα νιώσετε πολύ όμορφα και εσωτερικά αλλά και εξωτερικά!
ΖΥΓΟΣ: ΑΠΟ 23/9 ΕΩΣ 23/10
ΑΥΓΟΥΣΤΟ: Από τις 8/8 και μετά μπαίνοντας ο Άρης στο ζώδιο του Λέοντος , θα σας δημιουργήσει μια παραπάνω κινητικότητα και υπερένταση με συνέπεια να αισθανθείτε πολύ κουρασμένοι, παγιδευμένοι μέσα σε υποχρεώσεις που εμπεριέχουν πολλαπλές ανούσιες και απόλυτα κουραστικές λεπτομέρειες. Παρόλο αυτά όμως ο Δίας και ο Ερμής θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις πάνω στα περισσότερα από τα ζητήματά σας και θα συνδράμουν να υλοποιήσετε τους στόχους σας με τον πιο έξυπνο τρόπο.
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ: Η είσοδος του Κρόνου στον Τοξότη από τις  18/9 και μετά θα σας υπενθυμίσει υποχρεώσεις και καθήκοντα που αφορούν στο 11ο ηλιακό σας σπίτι και θα πρέπει να δείτε φίλους και να επαναδραστηριοποιηθείτε πάνω σε θέματα συλλόγων, σωματείων και ομάδων που τυχόν ανήκετε και ν’ αφιερώσετε πολύ από τον προσωπικό σας χρόνο σε θέματα που αφορούν όλα τα προαναφερθέντα, με συνέπεια να ενοχληθείτε και να καθυστερήσετε προσωπικές σας υποθέσεις.   

ΟΚΤΩΒΡΙΟ: Σίγουρα δε θα σας αφήσουν ανέπαφους και ανεπηρέαστους και εσάς οι εκλείψεις του Σεπτεμβρίου που παραμένουν σε ισχύ αρκετό διάστημα μετά την ακριβή εκδήλωσή τους και η μεν ηλιακή θα επηρεάσει το 2ο ηλιακό σας σπίτι, οπότε και τα θέματα των χρημάτων σας και πιθανότατα θα χρειαστεί να επαναξιολογήσετε τα έσοδα και τα έξοδά σας ώστε να μην βρεθείτε σε δυσμενή οικονομική θέση, ενώ η σεληνιακή θα επηρεάσει το 7ο ηλιακό σας σπίτι και επομένως τον τομέα των σχέσεών σας, όπου θα χρειαστεί να μπείτε σε απευθείας αντιπαράθεση με τον σύντροφο η την σύντροφο ή και με κάποιον συνέταιρο ή συνεργάτη σας και που όλη αυτή η αντιπαράθεση θα οδηγήσει τελικά σε μια λυτρωτική συνειδητοποίηση λαθών που θα ανήκουν όμως πλέον στο παρελθόν.  
     Αστρολόγος-Εναλλακτική Θεραπεύτρια
E-maileueuta@gmail.com
FacebookEvangelia Athanassopoulou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου