Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

STARS WAY-------TI EΝΑΙ ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ








Ωροσκόπιο είναι η απεικόνιση του ουράνιου χάρτη με τις θέσεις των πλανητών στο ζωδιακό κύκλο.
Κάθε γενέθλιο ωροσκόπιο είναι σαν μια φωτογραφία του πλανητικού μας συστήματος την στιγμή της συγκεκριμένης γέννησης ενός ατόμου, ή ενός γεγονότος.
Απ αυτή την φωτογραφία λοιπόν, μπορούμε να πάρουμε πληροφορίες για την ανάπτυξη και εξέλιξη του ατόμου και τους τομείς όπου θα εκδηλωθούν περισσότερο τα ενδιαφέροντά του.

Κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός , μια μοναδική οντότητα και κάθε ωροσκόπιο επίσης μοναδικό. Η αστρολογική ανάλυση  του γενέθλιου χάρτη μπορεί να σκιαγραφήσει, τις προσωπικές τάσεις που έχει κάποιος στην έκφρασή του, και τον τρόπο που συμμετέχει κι αντιλαμβάνεται τον κόσμο σαν ξεχωριστή μονάδα. 
Η αστρολογία είναι κάτι σαν οδοιπορικός χάρτης που μπορεί να δείξει ευκολοδιάβατα  ή δύσβατα σημεία και να ενημερώσει το άτομο για τα εφόδιά του κι ένα μέσο που μπορεί να δώσει στο άτομο στοιχεία για τις φυσικές του τάσεις συνειδητές κι ασυνείδητες και να κατανοήσει καλύτερα τις δυνάμεις που το ωθούν να σκέπτεται, να αισθάνεται να πράττει. Ανάλογα με την προσπάθεια που θα καταβάλλει ο καθένας, οι δυνάμεις αυτές μπορούν να χειριστούν μέχρι κάποιο βαθμό ή να αξιοποιηθούν.
 

Τα αστρα προδιαθέτουν δεν εξαναγκάζουν είναι μία απο τις βασικές αρχές της Αστρολογίας.




Ρία Σπανού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου