Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

STARS WAY ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ από 20-3 έως 20-4-2016



Κριός, Σημάδι, Ωροσκόπιο, Αστρολογία, Ζώδια, Εικονίδιο

Κυβερνήτης του Κριού ο Αρης.
Στοιχείο του η φωτιά.
Ιδιότητα παρορμητική.

Μέρος του σώματος που σχετίζετε με το ζώδιο είναι το κεφάλι.
Χρώμα του το κόκκινο.
Μέταλλο ο σίδηρος.



Το άτομο με τον Ήλιο στον Κριό είναι δημιουργικό με ενθουσιασμό για την ζωή και αγάπη για την ελευθερία και την ανεξαρτησία. Διαθέτει μια φυσική ικανότητα αρχηγού, ανταγωνιστικό πνεύμα και έχει έντονη την ανάγκη για δράση και δημιουργία. Εχει την ικανότητα να εισβάλλει εκεί που άλλοι δεν τολμούν εύκολα να μπούν. Ψάχνει καινούργιες ευκαιρίες, ανταποκρίνεται στην πρόκληση και έλκεται από την ιδέα της πρωτιάς. Το ενθουσιώδες πνεύμα του μπορεί ν΄ ακολουθεί τις εμπνεύσεις του και να πρωτοπορεί , να ηγείται και να χαράζει την δική του πορεία.
Είναι έντιμο και ειλικρινές, κινείται πάντα με καλές προθέσεις, όμως του αρέσει να περνάει η δική σας άποψη και δύσκολα παραχωρεί μέρος για άλλη άποψη.
Είστε παρορμητικό,εγωιστικό και ανυπόμονο ,θυμώνει εύκολα και πολύ, όμως χωρίς διάρκεια. Δεν είναι κακός, απλά ανάβει εύκολα ιδίως όταν θέλουν να του στερήσουν το δίκιο, την ελευθερία του, ή να το κοροϊδέψουν. Είναι ευθικτο,περήφανο,ειλικρινές, δεν μασά τα λόγια του, δεν υπαινίσεστε, γι αυτό και δεν είναι εύκολο να γίνει παντού αποδεκτό. Ισως θα έπρεπε να κάνει προσπάθειες για να συγκρατήσει τον αυθορμητισμό του και τις παρορμητικές του τάσεις.  



 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου