Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

STARSWAY--- ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΙΟ ΑΠΟ 6 έως 30-4-2016

























ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

ΚΡΙΟΣ : Το διάστημα αυτό θα δημιουργηθούν ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες και όμορφες σχέσεις σε ερωτικό ή φιλικό επίπεδο. Μια ζεστή και τρυφερή διάθεση θα σας ωθήσει ν΄αναζητήσετε την αρμονία αποφεύγοντας τις αντιπαραθέσεις.
Ενδιαφέρον για την εξωτερική εμφάνιση, την αισθητική και το καλό γούστο.

ΤΑΥΡΟΣ: Κρυφά συναισθήματα σας δίνουν μια ρομαντική και μελαγχολική διάθεση γιατί ο έρωτας ίσως είναι απόμακρος, πλατωνικός, ασαφής ή μπερδεμένος, ή δεν βιώνεται φανερά.
 Παράνομες σχέσεις ευνοούνται.
 Καλλιτεχνική διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φίλοι, παρέες, συλλογικές δραστηριότητες ανεβάζουν την διάθεσή σας. Κοινές ιδέες και στόχοι δίνουν μπορεί να δίνουν προοπτικές για κάποιο μελλοντικό σχέδιο.
Μια ερωτική γνωριμία μέσα σε φιλικό περιβάλλον είναι πιθανόν να συμβεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα έχετε την ευκαιρία να φανείτε στο κοινωνικό και επαγγελματικό προσκήνιο μέσα απο προσκλήσεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις, ή συγκεντρώσεις.
Η γοητεία σας θ΄ανεβάσει την κοινωνική σας εικόνα.

ΛΕΩΝ:  Ευνοείτε κάθε επαφή σας με ξένους ,εξωτερικό, ταξίδια, εκδόσεις, σπουδές. Καινούργιες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν κατά την διάρκεια ταξιδιών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα οικονομικά σας αυξάνονται, ιδίως ότι σχετίζεται με παροχές απο τρίτους, ασφάλειες. Μπορεί να δεχτείτε κάποια δώρα.
Αισθησιακές κι ερωτικές τάσεις δημιουργούν καλές προϋποθέσεις στο σεξ.

ΖΥΓΟΣ: Ένα καλό διάστημα για να κάνετε καινούργιες γνωριμίες, ή να αναθερμάνετε και να  ανεώσετε τις παλιές. Η ατμόσφαιρα στις συνεργασίες ή το γάμο γλυκαίνει, μπορούν να βρεθούν λύσεις σε προβλήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καλή ατμόσφαιρα στο περιβάλλον της εργασίας , μπορείτε να αναθερμάνετε σχέσεις με προισταμένους, ή υφισταμένους. Ενδιαφερθείτε περισσότερο για την περιποίηση του σώματος , ή την υγειηνή σας για να νοιώσετε ευεξία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ενα καλό διάστημα που θα σας δώσει θετική ενέργεια και διάθεση ν΄ασχοληθείτε με δημιουργικά χόμπυ, με παιδιά, με τον ερωτικό σύντροφο. Η διάθεση για φλέρτ είναι έντονη.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ: Ο χώρος και το περιβάλλον του σπιτιού,  ομορφαίνει αυτό το διάστημα είτε απο ευγενικές συμπεριφορές οικείων προσώπων, είτε απο κάποια διαμόρφωση του χώρου. Το σπίτι γίνετε το μέρος που αντλείτε αρμονία και ειρήνη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φίλοι, επικοινωνίες, συναναστροφές, κοντινοί συγγενείς, αλληλογραφία, ανεβάζουν και γλυκαίνουν τις μέρες σας. Είναι ένα διαστημα που μπορείτε να βγείτε με φίλους, να κάνετε επισκέψεις,να χαρείτε τις συζητήσεις και να αισθανθείτε ανέμελα.

ΙΧΘΕΙΣ: Είναι μια περίοδος με ευκαιρίες για οικονομική άνοδο, καλοπέραση, αγορές. Υπάρχει μια τάση για σπατάλη του χρήματος. Ο έρωτας μοιάζει απόλαυση και θα αισθανθείτε συναισθηματικά ικανοποιημένος και ασφαλής  μέσα απο τα αποκτήματά σας υλικά και συναισθηματικά.


 Ρία Σπανού























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου