Τρίτη 5 Απριλίου 2016

7-4-2016 ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ


Η νέα σελήνη που γίνεται στις 7 Απριλίου στην 18η μοίρα του Κριού, σε σύνοδο με τον πλανήτη Ουρανό και τετράγωνο με τον Πλούτωνα, είναι ένα πλανητικό γεγονός που προδιαθέτει για απρόσμενα γεγονότα, εκπλήξεις, εντάσεις, συγκρούσεις κι αιφνίδιες αλλαγές. 

    Επαναστατικές ή εκκεντρικές διαθέσεις μπορεί να σας φέρουν την επιθυμία να αισθανθείτε διαφορετικοί και να κάνετε κάτι έξω απο την πεπατημένη οδό της ζωής σας.

   Υπάρχει μια δυνατή παρόρμηση για καινούργια ξεκινήματα που θα αλλάξουν τα παλιά δεδομένα , ή κάποια κατάσταση  ζωής, ή συμπεριφοράς που δεν λειτουργεί όπως θα θέλατε, ή έχει λιμνάσει.
   Είναι μια καλή ευκαιρία για αναβάθμιση κι αφύπνιση της συνείδησης, για καινούργιες πληροφορίες και νέα δεδομένα ζωής, όμως μείνετε σε έλεγχο του εαυτού σας. Παρακολουθήστε την παρορμητικότητα σας και ελέξτε τις σκέψεις σας προτού τις εφαρμόσετε . 
   Διαμάχες με την εξουσία είναι πιθανές, ή να συναντήσετε άλλους που δυσανασχετούν ή αντιτίθενται στην προσπάθειά σας να φέρετε αλλαγές, ή να εκφράσετε τον εαυτό σας διαφορετικά. 
  Μάχες ελέγχου και εξουσίας είναι πιθανόν να συμβούν. 
  Οι μετασχηματισμοί και οι αλλαγές μπορεί να περιλαμβάνουν κάποιου είδους βία. 
  Η πρωτοβουλία και η ανάγκη της αλλαγής καταστάσεων συναντούν τον αυταρχισμό. 
  Προσπαθείστε να κάνετε συμβιβασμούς για να βρείτε την ισορροπία. 

Ρία Σπανού


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου